Визия според зодията: Овен

Дамата Овен е на първо място Артист!

Визия според зодията: Овен

Хората, които се интересуват от астрология, са наясно, че зодиакалният знак оказва влияние върху страшно много аспекти от живота. По същия начин той влияе и върху начина, по който изглеждаме, понеже специфичните ни зодиакални характеристики  свидетелстват за различни визуални преимущества.

В този ред на мисли вече ви показахме как да се гримирате според зодията си. От днес започваме друга рубрика, чиято цел е да разбере какъв е най-подходящият стил на обличане за различните зодии. Защото времето, в което е роден един човек, свидетелства за неговия магнетизъм и чар и определя кои елементи в облеклото отиват най-много на неговата осанка.

В рамките на 12 материала (по един всеки вторник) ще ви запознаем с отличителния стил на всяка зодия. Разбира се, започваме с първия представител на зодиака - Овен.  

Стил

Визия според зодията: Овен

Овните са креативни личности и голям дял от тях са творци в една или друга сфера. Така че е най-добре те да подхождат с артистизъм към външния си вид. Това не означава, че във визията им неизменно присъстват най-крещящите принтове и моделите тип "Лейди Гага”. Овните се обличат с финес и страхотен вкус!

Тоалетът на Овните често е съставен от взаимно изключващи се елементи, които обаче те успяват да съчетаят по най-добрия начин. Не копират точно определен стил, а винаги влагат във визията си нещо от себе си.

Визия

Визия според зодията: Овен

Ключът се крие в миксирането на елементите. Развихрете въображението си и създайте от дрехите, които вече притежавате, съвършени тоалети. Можете да вплетете в едно класиката заедно с любимите си ярки нюанси.

Визия според зодията: Овен

Един от отличителни елементи във визията на този зодиакален знак са широките дрехи. Овните обичат свободата и комфорта, следователно всякакви тесни дънки, които ги сковават и не им позволяват да мръднат, са строго забранени. Вместо това заложете на широки панталони и ефирни блузи.

Визия според зодията: Овен

Шалът е традиционен спътник на Овните. Без него тоалетът им сякаш не е завършен.

Визия според зодията: Овен

Що се отнася до обувките - Овните харесват високите токчета, но предпочитат удобството и затова залагат на по-ниски обувки, често дори такива без никакъв ток.

Визия според зодията: Овен

Аксесоарите трябва да бъдат също толкова артистични, колкото самите Овни.

За да следите редовно рубриката "Визия според зодията", станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

14 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay