Визия според зодията: Телец

Дамата Телец е чувствена и емоционална!

Визия според зодията: Телец

Зодията е важна част от същността на всеки един човек, тя направлява най-различни аспекти от нашия живот. Едно от най-интересните влияния на зодията е това върху нашия стил и нашата визия. Зодиакалният знак може да каже доста за личните ви стилови предпочитания и е един убедителен съветник за постигане на успешната визия.

Миналата седмица ви разкрихме какъв е стилът на жената Овен, а сега идва ред на вторите представители на зодиака, а именно Телците.

Стил

Визия според зодията: Телец

Жената Телец е изключително чувствителна и емоционална и обича да усеща любовта и подкрепата на хората около себе си. Най-добрият външен вид за Телците е по-изчистената, нежна и романтична визия.

Телците са и много чувствени и състрадателни, цялата им същност излъчва грация и лекота, което се отразява и на личния им стил. Той е изкусителен, но по един невинен и закачлив начин.

Визия

Визия според зодията: Телец


Телците предпочитат по-бледите и пастелни цветове - розово, зелено, бежово, синьо. Те допълват идеално романтичното им и нежно излъчване. Най-подходящите материи са коприна, дантела и всички останали по-леки и въздушни материи, които галят кожата и създават усещането за мекота и свобода.

Визия според зодията: Телец

Но не бива да забравяме, че Телците са си Телци и имат една скрита страна, която винаги е в готовност да избухне. Знаете колко опасни могат да бъдат разярените бикове - ето толкова фатални могат да бъдат и Телците, когато пожелаят. По тази причина бунтарската рок визия не им е никак чужда.

Визия според зодията: Телец

Любимите аксесоари на Телците са стилните часовници, с които винаги се чувстват в крак с времето.

Визия според зодията: Телец

Телците са доста претенциозни към обувките си, като винаги искат да притежават най-модерните и удобни чифтове. Най-често се спират на спортни обувки или боти.

За да следите редовно рубриката "Визия според зодията", станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

24 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay