Емили Ратайковски неотразима в изцяло сребрист аутфит от известен дизайнер

Емили Ратайковски блестеше като диско топка на представянето на дизайнерска колекция в сряда в парти костюм от две части.

32-годишният модел бе пременен в сребърен мрежест топ с качулка и драпиран гръб, съчетавайки го с металическа мрежеста пола с ресни. Тя допълни визията с дълги сребърни обеци и високи до коляното черни кожени ботуши.

Ратайковски се присъедини към други известни лица като Chloë Sevigny - която носеше топ с флорални щампи и златна пола с пайети, отново от колекцията. Партито се проведе в Ню Йорк.

Колекцията, която е създадена в колаборация на бранд за бърза мода и известен испански дизайнер включва набор от блестящи тоалети, както и по-подходящи за деня артикули като горнището с цветя, носено от Sevigny.

Въпреки че много от тоалетите бяха бързо разпродадени, когато колекцията стартира в четвъртък, избрани артикули - като мрежеста чанта с ресни и металически сребърни панталони все още могат да се намерят онлайн.

Напоследък Ратайковски залага на доста крещящи тоалети, както се случи и по време на CFDA Fashion Awards по-рано тази седмица.

Но мделът не е в полезрението на обективите, само заради екстравагантните си визии. Тя беше забелязана се целува страстно с актьора Стефан Бак в Париж миналия месец, докато двамата се разхождаха на градска улица.

Може би тя си носи новия сребърен комплект за следващата им бурна среща.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay