Какво да облечем, когато “нямаме какво да облечем”

Какво да облечем, когато “нямаме какво да облечем”

Не знаем как е при вас, но в гардероба ни има още толкова много необлечени дрехи, а мислено все нямаме какво да облечем. Същевременно дрешника прелива, а място за новата пола от разпродажбата просто няма...

Истината е, че колкото и любими да са ни модните находки в дрешника, идва момент, в който ни омръзва да носим едно и също. А социалните мрежи изобщо не са на наша страна в този момент, постоянно заливайки ни с информация за последните тенденции в света на модата.

И какво да правим сега, след като нямаме точно онази чанта или точно този модел панталон, който така добре стои на тази инфлуенсърка? Не, тук няма да ви призовем "Просто ги купете!”, защото, ако продължавате в този дух ще се разорите и ще ви се наложи да вечеряте обувките, които си купихте миналата седмица.

Колкото и да ни се иска, няма как да се сдобием с всичко ново, което се появява по витрините!

Сигурни сме, че из купищата с дрехи и аксесоари се крият страхотни попадения, които само чакат да бъдат съчетани по правилния начин. Но залагайки на сигурното, често се озоваваме с куп basic елементи в неутрални цветове, които както и да комбинираме все са си едноцветни и скучни.

Защо тогава да не разчупим обстановката с цветен елемент? Идеята да носим шал под формата на колан винаги много ни е допадала и определено ни създава усещането, че носим чисто нова дреха.

Какво да облечем, когато “нямаме какво да облечем”

По правило точният аксесоар може да издигне визията на друго ниво. Когато се чувстваме така, сякаш сме изгубили вдъхновение винаги избираме голяма чанта, която да ни го върне. Вероятно и вие имате една такава, която стои прибрана в някой килер, защото нямате смелостта да я носиш навън. А решителните стайлинг решения трябва да се показват…

Какво да облечем, когато “нямаме какво да облечем”

Какво ще кажете за ефектна наметка от гардероба на вашия любим? Ризата му би се съчетала чудесно със семпла рокля по тялото или ежедневен панталон... и ето ви нов тоалет!

 

Какво да облечем, когато “нямаме какво да облечем”
След като ви зададохме посоката, можете да се чувствате свободни да развихрите въображението си и да създадете съвършено нови тоалети от това, което вече така или иначе ви чака в гардероба. Няма нищо по-забавно от това!

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay