Кейт Мос иска сватба като фестивал

Сватба като фестивал за Кейт Мос

Кейт Мос иска сватба като фестивал

Сватбата на супермодела Кейт Мос и Джейми Хинс ще е като "малък фестивал".

 

Манекенката, която трябва да свърже живота си с рокаджията на церемония в Оксфордшир, Югоизточна Англия, на 2 юли, планира сватбата й да продължи с дни и не пести средства в подготовката за церемонията и за празненствата.

 

"Кейт иска да организира запомнящо се парти и то да е като малък фестивал. Тя не иска гостите й да си тръгват с дни, така че се опитва да им осигури достатъчно храна и забавление. Не жали никакви средства, въпреки че по-голямата част от бюджета вероятно ще отиде за алкохол", разкри запознат източник пред британския таблоид "Сън".

 

37-годишната манекенка обаче трябвало да промени част от първоначалните си планове, защото оригиналната църква в Бъдфорд, където искала да се венчае, не е достатъчно голяма, за да побере всичките й гости. Три групи ще свирят на партито в дома й в Оксфордшир, а допълнителна музика ще осигури ди джей Кевин О`Лиъри. Кейт ще организира моминското си парти следващия месец на фестивала Isle of Wight.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 10.05.2011|09:01
Богатите и известните хора само се чудят, с какво да изпъкнат пред конкуренцията. Сигурно Кейт Мос иска да се говори за нейната сватба толкова, колкото за тази на Кейт и Уилям, само че не виждам как това ще стане.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay