Ким Кардашян обясни защо е била с жилетка на червения килим на Met Gala (ВИДЕО)

Да надникнем зад кулисите на противоречивата визия

Ким Кардашян обясни защо е била с жилетка на червения килим на Met Gala (ВИДЕО)

"Остават два дни до Met и за първи път правя нещо подобно - ще тествам прическата и грима преди самото събитие", споделя Ким в специалното видео на Vogue.

За визията си, риалити звездата се довери на свeтовноизвестни гримьор и коафьор - Марио Дедиванович и Крис Апелтън. 

За тазгодишното издание на модното събитие Ким заложи на рокля от Джон Галиано, която е ръчно изработена специално за нея. Все пак знаем, че пристегнатите коресети са типично в неин стил, а в този тоалет опрделено не липсва такъв.

"Това са 4-5 години, в които аз следях Джон, за да видя дали той изобщо би създал дизайн за мен за Met Gala. За мен беше мечта да се запозная и да разговарям с него", обяснява Ким.

Но това, за което всички са в недоумение е не разкошната рокля, а онази странна сива жилетка, с която риалити звездата се бе "наметнала", преминавайки по червения килим. Ето как тя обясни идеята зад тоалета.

"Когато чухме каква е темата и представихме това "да изживееш най-невероятната вечер в живота ти" с любимия си човек. Ти просто си в една градина, успала си се. Аз бягам, роклята ми пада и просто грабвам пуловера на гаджето ми, за да мога да си тръгна", уточнява Ким.

Тазгодишната Met Gala е единадесета подред за нея като се има предвид, че на първата Ким просто е била придружител на тогавашния си партньор.

"Не знаех, че всяка година ще нося тоалет от различен дизайнер, но пазя всяка една рокля в гардероба си, освен тази на Мерилин Монро. Тя е любима на дъщеря ми Норт", обяснява тя.

Тук можете да видите цялтото видео, в което Ким разкрива още задкулисни тайни:

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay