Кой ще ушие роклята на принцесата?

Кой ще ушие роклята на принцесата?

Откакто принц Уилям и Кейт Мидълтън обявиха годежа си, спекулациите кой дизайнер ще изработи роклята на бъдещата принцеса, не са спирали дори за миг. По непотвърдени все още слухове това ще бъде небезизвестният Брус Олдфийлд. Майката на Кейт, Карол и сестра й Пипа наскоро бяха забелязани в лондонския бутик на дизайнера.

 

Кой е Брус Олдфийд? Роден през 1950г., той завършва един от най-престижните колежи за мода и изкуство – Central Saint Martings College of Art – през 1973г. Работи за Henri Bendel в Ню Йорк, създава гардероба на Шарлот Рамплинг за филма Le Taxi Mauve и създава модната си къща в Лондон, като през цялото време не спира да работи с частни клиенти. Най-известната му почитателка е покойната принцеса Дияна.

 

Брус Олдфийд има бутик в Лондон още от далечната 1984г., а преди почти година откри и булчински салон на същата улица. Познат както с pret-a-porter модата си, така и със сватените си рокли, дизайнерът има почитатели по целия свят, а сред тях са Сиена Милър, Риана и Катрин Зита-Джоунс.

 

Макар слуховете все още да не са потвърдени публично, тъй като Кейт Мидълтън държи да запази мистерията около роклята до сватбата, вече тръпнем от нетърпение да видим как г-н Олдфийлд ще улови младежкият дух на бъдещата принцеса по своя неповторим и изискан начин.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay