Кралица Елизабет II се спря на модерното жълто

Кралица Елизабет II се спря на модерното жълто

Кралица Елизабет II пристигна за сватбата на внука си принц Уилям и Кейт Мидълтън под аплодисментите на чакащата тълпа, сияеща в особено актуалния за сезона жълт цвят.

 

Тоалетът на 85-годишната кралица е дело на дизайнерката Анджела Кели и се състои от цяла вълнена жълта рокля с втъкани на ръка мъниста на яката във формата на слънчеви лъчи и вълнено жълто сако. Шапката, която е част от дрескода за събитието, бе съчетана цветово и с избродирани ръчно копринени рози и цветни кайсиеви листа. А на сакото на кралица Елизабет II блестеше диамантената брошка на кралица Мери True Lover`s Knot.

 

Майката на Кейт, Карол Мидълтън пък бе облечена с небесно синьо вълнено палто до колената, дело на покойната Катрин Уолкър, любимата дизайнерка на Даяна. Под него тя носеше небесно синя копринена рокля с къси ръкави, също на Катрин Уолкър, а шапката е на Джейн Корбет.

 

Херцогинята на Корнуол и съпруга на принц Чарлз, Камила, пък бе облечена с рокля цвят шампанско на дизайнерката Анна Валентин, която уши и роклята за сватбата й през 2005 г. Тоалетът бе завършен с палто в синьо, шапка на Филип Трейси, обувки на Джими Чу и чанта на Анна Валентин.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay