Колко дълбоко можете да скочите в модата?

Жертва на модата?

Подбрахме някои страхотни свръх-модерни... нека ги наречем просто "неща", които да ви покажем без значение дали обичате книги, Лего или нестандартната мода изобщо. Вижте за какво говорим и ни кажете жертва на модата ли сте?

 

Слънчеви очила за смели богини

 

Очите ни се уголемиха неколкократно, когато видяхме тези очила. Само как звучи – кристали Swarovski, пера, дантела, кожа, деним, верижки, декоративни цветя и още камъни. И всичко това върху рамките на очила, които до скоро разпознавахме като класики.

 

Роклята на "златните" книги

 

Това цветно произведение не е обикновена хартиена рокля с малко блясък. Това е рокля-лексикон, която ще запази спомените от милото ви детство с Царят лъв, Мики Маус, 101 далматинци, Аладин и всички принцеси от вълшебните приказки. Какво по-прекрасно модно решение?

 

Странната руска Седмица на модата

 

Може би за по-прекрасното модно решение могат да се преборят само руските дизайнери, които показаха творенията си миналата седмица в Москва. Там видяхме такива невероятни идеи, с безумно представяне, които не само ни върнаха в детството, но и ни въведоха в света на "модната" фантастика.

 

Лего

 

И последният хит в модата идва от света на Лего. Най-видният пример е Фърги, която се появи в рокля, направена от части от най-известния детски конструктор в света, на наградите "Изборът на децата" в Лос Анджелис.

 

А какво ще кажете за чантите на Les Petits Joueurs? Знаменитостите вече ги обожават.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay