Коремче, plus size или пък малък бюст: Какъв бански да изберете, според тялото си?

Коремче, plus size или пък малък бюст: Какъв бански да изберете, според тялото си?
Canva

Изборът на бански костюм, който допълва вашата фигура и ви кара да се чувствате уверени, е от решаващо значение за едно приятно лятно изживяване. Ето някои съвети за избор на бански костюм въз основа на вашия тип тяло:

Бански за жени с малък бюст

Ако имате малък бюст, помислете за бански с подплънки или push-up ефект, за да създадете илюзия за обем. Бански с дълбоко деколте или V-образно деколте също могат да помогнат за привличане на вниманието към горната част на тялото ви.

Бански за жени плюс размер

За жените с по-голям размер изберете бански костюм, който осигурява подкрепа и покритие, като цял бански или танкини. Избягвайте бански с връзки около кръста, тъй като те могат да създадат излишни обеми. Потърсете модели, които имат широки презрамки и се фокусират върху подчертаването на вашите извивки, вместо да ги скриват.

Бански за жени с широки рамене

Ако имате широки рамене, можете да създадете баланс във вашата фигура, като изберете бански с тънки презрамки или без презрамки. Можете също така да опитате бански с шарка или детайл, който привлича окото към долната половина на тялото ви, като висока талия или воланчета.

Бански за жени с дълги крака

Ако имате дълги крака, можете да покажете тази привлекателна черта, като носите бикини или бански с ниска талия. Банските с цепка или странични връзки също могат да добавят визуален интерес и да подчертаят дългите ви крака.

Бански за жени с коремче

Ако искате да прикриете коремчето си, изберете цял бански или високо изрязан бански. Банските с висока талия също могат да бъдат добър вариант, тъй като помагат за създаването на гладка линия и отклоняват вниманието от коремната област.

Не забравяйте, че най-важното нещо, когато избирате бански костюм, е да се чувствате комфортно и уверено в него. Експериментирайте с различни стилове и цветове, за да намерите идеалния бански за вашата фигура и личен стил.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay