Крадем идеи от гардероба на: Ния-Косара

Крадем идеи от гардероба на: Ния-Косара

Модата е съществена част от живота ни и непрекъснато търсим нови идеи за начина си на обличане. Обичаме да разглеждаме профилите на известните личности и си мечтаем да притежаваме поне част от техните гардероби. Със сигурност марковите дрехи и аксесоари не са по джоба на всеки, но със сигурност можем да намерим техни заместители на по-достъпни цени. А и не пречи да се вдъхновим, когато сме се изчерпали от идеи за облеклото си.

Хубавото на социалните мрежи е това, че изобилстват от различи предложения, които са подходящи за всякакви поводи.

Все по-често в полезрението ни попада симпатичната участничка от "Ергенът" Ния-Косара. Тя е само на 20 години, но определено впечатлява с покоряващо чувство за стил, от който решихме да почерпим идеи тази седмица. Ния се облича така, както ние на 20 само би ни се искало да сме се обличали. Но като свое оправдание ще посочим, че тогава модата беше друга и нямахме толкова източници на информация, които да ни държат в течение кое е модно и кое - не. Но сега да се върнем на Ния и нейните грабващи тоалети, които ни се иска на момента да се появят и в нашия гардероб.

Сет от две части

Крадем идеи от гардероба на: Ния-Косара

Вероятно ни познавате добре и знаете за нашата слабост към сатенираните дрехи. Особено силна е и любовта ни към тоалетите, наподобяващи домашно облекло, защото могат да стоят наистина стилно върху женската фигура и мястото им със сигурност не е у дома. Сега ви става ясно, че от тази комбинация изпадаме във фурор, а Ния-Косара радва окото ни със сатениран сет в зелено със завързана риза и дълъг панталон. Иска ни се да го облечем в комбинация с високи токчета.

Рокля с дълбока цепка

Крадем идеи от гардероба на: Ния-Косара

Ефектен десен и голяма цепка е ансамбълът, от който имаме нужда, когато ни се иска да се почувстваме наистина секси. Перфектно допълнение тук са заострените боти на ток, които още повече подсилват ефекта.

Блуза на "къдрички"

Крадем идеи от гардероба на: Ния-Косара

Къдричките в облеклото за нас винаги са били символ на женственост. Този нестандартен модел блуза изобилства от такива и именно затова се превръща в наш фаворит. Ния е избрала да съчетае горната час с панталон отново в бяло, а ние си мислим как този тоалет е идеален за прохладните летни вечери край морето... и бризът, който да развява къдричките.

Крадем идеи от гардероба на: Ния-Косара

Малко по-различен костюм

Крадем идеи от гардероба на: Ния-Косара

Неслучайно, в една от вдъхновяващите ни групи, ви показахме дамски костюм от две части, но в доста скъсена версия. Не е случаен и изборът ни от гардероба на Ния-Косара. Тя е облечена в подобен модел в черно и с тази визия не излъчва нищо друго освен откровен сексапил.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay