Лили Алън с женствена винтидж колекция

Винтидж от Лили Алън

След като напусна музикалния бизнес, за да създаде винтидж магазин за дрехи със своята сестра, Лили Алън вече е готова с дебюта си. Това е колекция от класически ретро изработки, носеща името на самия магазин - "Lucy in Disguise”. Има точно осемнадесет нови попълнения, а всяко от тях е вдъхновено от определено модно десетилетие.


Колекцията обхваща течения в модата, както подсказват и имената на дрехите. Седемдесетарски пуловер, рокля за чай от трийсетте години, или женствените течения от 1950-та – всичко това е вдъхновило Лили за винтидж дебюта ѝ. Може да разгледате Lucy in Disguise тук.


Певицата споделя, че се е стремяла към създаване на ретро линия с изчистен и модерен облик. Според нея рискът женствеността на дрехите да изчезне, при неправилно комбиниране на винтидж моделите, е твърде голям. Ето защо тя се е постарала да създаде ефирна кройка за всяко попълнение на колекцията ѝ.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 02.06.2011|16:33
Много хубаво е направила, че се е преориентира към модата, защото там по я бива, за разлика от музиката. Моделите и наистина са красиви, за всеки вкус има по нещо, за млади и не толкова млади жени. Дано това ѝ ново занимания и помогне наистина да се откаже от наркотиците.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay