Модата няма възраст

Новото рекламно лице на Bulgari е на 60 години

Изабела Роселини е италиански модел и актриса. Известна е като бившата съпруга на Мартин Скорсезе и дъщерята на легендарната шведска актриса Ингрид Бергман, а сред личните ѝ "заслуги" е дългогодишната ѝ работа като рекламно лице на козметичната серия на Lancôme.

Днес Роселини отново се появява под светлината на модните прожектори.

"Пенсионираният" 60-годишен модел е новото рекламно лице на Bulgari, при това на колекция чанти, носещи името на актрисата.

Изабела е заснета от Ани Лейбовиц, а двете не за пръв път работят заедно. През 1986 година фотографката "запечатва" Роселини и Дейвид Линч, а снимката добива широка популярност.

Фотосесията за модния бранд е вдъхновена именно от този кадър: Изабела отново е с черна рокля и прибрана назад коса, а едната и презрамка бавно се смъква надолу.

Вдъхновение се оказва и картина от далечната 1928 година, портрет на Маргарита Келсей, дело на британския художник Мередит Фремптън.

И трите произведения намират място в нашата галерия. Разгледахте ли ги?

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 23.07.2012|09:06
тази жена наистина ли е на 60 години??може да сложи в малкия си джоб много от младите момичета,изглежда невероятно!непременно трябва да я попитате каква е тайната и,всеки би искал да изглежда така на нейните години
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay