Модните идоли на звездите: Лейди Гага

Откъде ѝ хрумват идеите за шантавите тоалети, с които се появява?

Модните идоли на звездите: Лейди Гага

Лейди Гага е може би единствената световна знаменитост със стил, който не може да бъде сбъркан. Колкото и странни да са тоалетите ѝ и колкото и възмущения понякога да будят те, не можем да не признаем, че изпълнителката влага доста въображение в начина, по който изглежда, и в повечето случаи сама измисля облеклото си.

И все пак, кои са хората, от които, може би вече все по-рядко, Лейди Гага черпи вдъхновение? За да бъде подтикната да се облича така, както го прави днес, тя би трябвало да е видяла отнякъде идеята за щурите си визии. Определено има звезди, които могат да ѝ бъдат достоен конкурент в осигуряването на шантава визия.

Не, едва ли за някого е изненада, че Лейди Гага няма определени идоли, чийто стил да следва. Преди време тя призна пред V Magazine, че я вдъхновява фактът, че чрез човешкото тяло може да бъде създадена иконография, тоест чрез система от правила в изобразителното изкуство и модата да бъдат създадени различна лица в определен тип култура.

Модните идоли на звездите: Лейди Гага

Ексцентричната певица обича кожените дрехи, пънк културата и уличния стил на обличане. А черните кожени рокерски якета заемат голяма част от идеалните ѝ представи за това как трябва да бъде облечена.

Гага обаче признава, че не следва никакви правила при избора на облекло. Харесва работата както на най-известните съвременни дизайнери, така и на по-непознати модни марки, както и такива, които предлагат разнообразие във винтидж модата.

Модните идоли на звездите: Лейди Гага

За своите клипове залага на модели, които могат трудно да бъдат открити в наше време. Като такива от стари колекции на Christian Lacroix, които са ѝ били осигурявани директно от музеи. В този ред на мисли, модните ѝ идоли са големите дизайнери от миналото. А за разходките си по червения килим тя често се доверява на Dolce & Gabbana и Armani. А Донатела Версаче е една от близките приятелки на Лейди Гага, която неведнъж е правила специални модни подаръци за изпълнителката.

Модните идоли на звездите: Лейди Гага

За да следите стила на останалите звезди в рубриката "Модните идоли на звездите", станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay