Най-добрите модни попадения от социалните мрежи тази седмица

Най-добрите модни попадения от социалните мрежи тази седмица

Често споделяме с вас модните си вдъхновения и хората, от които черпим идеи за начина си на обличане. Затова решихме в края на всяка седмица да обобщаваме най-доброто, на което сме попаднали през изминалата седмица. Надяваме се по този начин да ви дадем полезни идеи за модерни и стилни тоалети, с които да се чувствате добре на работното си място или излизайки навън с приятелки.

Тази седмица беше доста хладна и определено постави пред предизвикателство модните ни решения. Но можем да кажем, че устояхме и подбрахме тоалети, които освен красиви бяха и практични. А така ни се иска да заблестим с нещо ефирно и леко... Признаваме, че тежките ботуши не са любимият ни аксесоар, но в тези мразовити дни нямаме друг избор, освен да ги накараме да работят за нас.

Имайки предвид студа, но и наближаващите коледни и новогодишни празници, подборът тази седмица ще бъде разнообразен, но ѝ доста подходящ за настоящите условия и предстоящи празненства. Ето какво си харесахме от социалните мрежи този път.

Парижки стил в червено

Най-добрите модни попадения от социалните мрежи тази седмица

Въпреки коледната украса навсякъде, някак ни се струва, че на зимата винаги ѝ е липсвал цвят. Всички са навлечени в черните си якета, борейки се със студа, а дърветата отдавна са се оголили и сякаш допълват сивотата наоколо. Затова този тоалет в ярко червено е чудесен избор за безличните хладни дни, докато в душите ни е пролет.

Закъде сме без топъл шал?

Най-добрите модни попадения от социалните мрежи тази седмица

Неизменен аксесоар през зимата са вълнените шалове, с които се завиваме сякаш като с одеяло. Те винаги са си подхождали, както с елегантни палта, така и със спортно елегантни якета. Любимата ни комбинация обаче е точно като тази от снимката - пухкаво яке и огромен вълнен шал.

Блясък за празничните дни

Най-добрите модни попадения от социалните мрежи тази седмица

След две седмици ще посрещнем с нетърпение новата 2022 година. За нас е от огромно значение да го направим със стил. Нека си признаем - почти не съществува дама, на която ѝ е все едно в какъв вид ще се появи в празничната вечер. Нашият избор със сигурност ще бъде много, много бляскав. Именно затова толкова много ни допадна този страхотен гащеризон от Moda Bomba, с който бихме се чувствали като истински звезди във вълшебната нощ. Перфектната комбинация за нас би била с обувки на висок ток, но винаги можете да заложите и на една идея по-удобните боти на масивен ток.

Знаете ли, че заедно с Moda Bomba провеждаме игра, в която можете да спечелите ваучер за пазаруване от бранда на стойност 70 лв. Можете да се включите тук.

Плисирана пола

Най-добрите модни попадения от социалните мрежи тази седмица

Винаги ни е харесвала идеята да добавяме по един не чак толкова зимен елемент към тоалета си. Тук виждаме чудесно съчетани на плисирана пола с поло, високи ботуши и дълго палто. Комбинацията е необичайна, но вярваме, че с подходящ по дебелина чорапогащник, студът не би бил проблем.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay