Най-дълго чаканата корица на Vogue!

Нейният първи път

"Току що уговорих първата си корица за американското издание на Vogue, която ще заснема с Ани Лебовиц... Ах! Секси!", написа в Twitter Риана преди няколко месеца. Само часове след това от поста на певицата нямаше и следа, вероятно след навременната или не съвсем намеса на будните пиари на изданието.

Така или иначе, неопазената тайна вече е съвсем наяве, списанието е на пазара, а от корицата загадъчно ни гледа... русалка. Ако не беше изрично написано, че в интервюто си Риана ще говори за славата, семейството си, и - много важно - за това как се чувства с женствените си извивки, щяхме да си помислим, че стилистите сериозно са се объркали. В този случай, обаче, леко нелепата поза, силуета и рибоподобната осанка са все препратки към "извивките".

Снимките ѝ във вътрешността на изданието безспорно са впечатляващи, но не е ясно защо за корица са избрали именно такава, която нелепо напомня на моряшката легенда Ариел. Ние смятаме, че визията на певицата е достатъчно съдържателна и е излишно да ѝ бъдат давани роли от детски филмчета. Не можем да отречем, обаче, попадението с избора на цветовете, материите и формите - някак си няма как да сбъркат с Chanel.

Чуха се догадки, че заради голите снимки на звездата, които изтекоха в интернет и я компрометираха преди време, екипът на Vogue взел решение да заложи на по-консервативна визия за най-дълго чаканата корица в историята. За да има за всеки по нещо - за феновете, които така или иначе ще се кефят наистово, но и за онези, които само чакат грешка в концепцията, за да изсипят дълго складирана злост. Не сме съвсем сигурни коя група е по-многобройна.


 

 

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay