Обувките на пролетно-летния сезон!

Моделите, на които да заложите този сезон са тук!

Скъпи дами,

Знам, че обичате също като мен да поглеждате надолу и на финия си крак да виждате едно бижу, което толкова добре откликва на изтънчения ви глезен, че понякога ви се иска да излезете навън само по обувки. С настъпването на пролетно-летния моден сезон е време да огледаме какви са тенденциите и да предвидим не само от какво имаме нужда, но и бюджета, необходим за това.

 

Предлагаме ви една кратка селекция на най-важните модели, които ще владеят модната сцена през топлия сезон и са задължителен аксесоар, който да бъде акцент и цвят в облеклото, а и в ежедневието ни.

 

Тази година на мода са дебелите токове, които ни връщат към онези носталгични за модата години – 60-те, платформите на 70-те и диско цветовете на 80-те години на миналия век. Всячески ще се опитаме да избягаме от вълната маратонки на 90-те.

 

Краткият тур през годините ще ни покаже как да интерпретираме модата през пролетта, защото дизайнерите се вдъхновиха именно от тази цветна революционна ера, и ще ни даде ясна представа как можем да играем с осъвремените модели, като същевременно ще имаме абсолютната свобода на креативната мисъл. Освободете съзнанието си, премахнете задръжките и се слейте с духа на пролетните тенденции, които изискват само смелост. Не позволявайте обаче тази вълна да ви отвлече от това, което всъщност сте – запазете идентичността си, като винаги прибавяте нещо свое.

 

И не забравяйте да се забавлявате!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay