Той е навсякъде с мен и всички много го харесват

Дебел или елегантен?

Преди го ненавиждах. Беше дебел и ме караше да се чувствам неудобно с него. Сега е елегантен, различен от останалите и всички много го харесват. Моят чорапогащник.

 

Де да беше един! Цял рафт в гардероба ми е посветен на аксесоара, който за мен е по-скоро основен елемент от облеклото ми. Черен, фигурален, с блестящ ефект, или пък топлещ... Изборът е голям и за всяка ситуация.

 

Открих широкото приложение на чорапогащниците тази зима, когато най-големият студ ме завари по рокля и клин. Оказа се, че вятърът не е толкова пронизващ. И съм сигурна, че ако бях с дънки в този ден, щях да измръзна необратимо.

 

Семплите, едноцветни модели са подходящи за комбинация с по-екстравагантни рокли, туники, а защо не и с къси панталонки. Шарените клинове пък пасват идеално на по-обикновено облекло, но привличат вниманието, ако са съчетани добре.

 

Независимо дали ги носите за удобство, или като аксесоар, във всички случаи чорапогащниците са перфектни. Да не забравяме и факта, че имат стягащ ефект върху краката ви и осигуряват пълна свобода на движенията. Не напразно първо мъже са ги носили, и то докато яздят своите коне – едно неоспоримо доказателство за функционалността на прилепналия аксесоар.  

 

Чорапогащникът заема малко място, когато не е на краката ви. Затова може и да го взимате със себе си, когато сте на път. Само се престрашете да експериментирате и бързо ще се привържете към всички форми на еластичните "панталони".

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 18.04.2011|15:23
Клиновете се върнаха отново на мода. Така много по-малко жени мръзнат с тънки чорапогащници за да могат да носят късите си полички. Много са ефектни и стоят страхотно, разбира се ако се съчетаят с правилните дрехи.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay