Топ тенденция: Обемни цветни колиета

За жените, които обичат да бъдат център на вниманието

Топ тенденция: Обемни цветни колиета

Докато модните тенденции диктуват дрехите да стават все по-изчистени и минималистични, дизайнерите планират тъкмо обратното за аксесоарите.

Обемните колиета не слизат от модната сцена и от страниците на списанията и тази година. Напротив - появяват се все повече и повече, във все по-разнообразни цветове и материали.

Английското название на известния аксесоар е "statement necklace". В буквален превод - "изразително колие". Името действително не лъже. Тази модна тенденция е за смели жени, които обичат да привличат вниманието и да изразяват себе си и личния си стил. С подобен аксесоар няма как да останете незабелязани. В този случай, колкото по-ярко, обемно и впечатляващо е колието - толкова по-добре.

Но, разбира се, както всеки път се случва в модата, и при тази тенденция трябва да бъдете изключително прецизни и да внимавате при съчетаването на вашето обемно колие с останалата част от тоалета ви.

Съветите, които подбрахме специално за вас, ще ви бъдат от полза при прилагането на тенденцията към стила ви.

Правилното цветово съчетаване на колието с останалата част от визията ви е изключително важно. Ако тоалетът ви е цветен, ви съветваме да изберете аксесоар, който да съдържа поне един от нюансите на вашите дрехи, чантата или обувки. По този начин то ще се слее с цялостния ви вид и няма да се "бие” с останалите цветове.

Топ тенденция: Обемни цветни колиета

Ако тоалетът ви е едноцветен, то тогава няма за какво да се притеснявате. Може да изберете обемно бижу в различни нюанси, което ще бъде акцент на цялостната ви визия.

Топ тенденция: Обемни цветни колиета

Особено много ни харесва съчетанието на колие "statement" със закопчана риза. Но и при тази комбинация ви съветваме да бъдете внимателни. Аксесоарът ви трябва да е по-семпъл, защото яката на ризата също натоварва тоалета.

Топ тенденция: Обемни цветни колиета

Макар че ни харесва да виждаме обемните колиета в съчетание със сака и ризи, цялата им прелест се разкрива, именно когато са изцяло на показ през лятото. Тогава ги носим с тънки презрамки и дрехи с деколте. Нашият съвет е да подбирате останалите си аксесоари съобразно цветовете на колието си, за да може тоалетът ви да изглежда завършен и добре премислен.

Топ тенденция: Обемни цветни колиета

За да продължавате да бъдете в крак с модата, станете част от Jenite.bg във Facebook!

10 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay