Тя отново предизвика моден фурор!

Роклята на принцесата, не сватбената...

Херцогинята на Кеймбридж или по позната ни като Кейт Мидълтън е една от малкото жени на планетата, която е способна да предизвика фурор от подобен мащаб и то облечена.

 

Явно точно това е най-вълнуващият въпрос, който предизвиква Кейт със светските си изяви.

 

С какво е облечена принцесата?

 

Катрин се появи с елегантна вталена рокля до коленете в бежаво вчера следобед на официална среща със семейство Обама, но за разлика от сватбения й ден, който накара дизайнерите по света да създават копия на роклята й, този път появата й с рокля на Reiss предизвика срив в сайта на магазина заради огромното търсене именно на този модел.

 

Поръчките на рокли като на Кейт заваляха с такава бързина, че сайтът на марката не успя да издържи на трафика.

 

Наложи се говорителят на Reiss да обясни възникналия технически проблем и да се извини на клиентите, които не успяха да направят своите поръчки.

 

Кейт не за първи път се появява с дрехи на марката. 29-годишната принцеса беше заснета да носи Reiss по различни поводи и се превърна в нещо като лице на марката.

 

Херцогинята носеше дрехи на марката и на официалната си годежна снимка, направена от Марио Тестино. Тя е засичана да носи и палта на Reiss, когато е придружавала Уилям по различни поводи.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 25.05.2011|16:31
Кейт за пореден път ни показва вкус, изисканост и елегантност. Херцогинята прави дрехите да изглеждат красиви, а не те нея, затова каквото и да облече, всеки път ще привлече погледите и вниманието на хората.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay