Цветна чанта за пролетно-летния сезон

Цветната чанта - задължителен аксесоар за пролетта

Задължителните аксесоари за този сезон са бъбриви и егоистични – говорят сами за себе си и единствено за себе си.

 

Ако имате смелостта да сложите ръка на една от чантите, които цветните пролетно-летни тенденции повеляват да притежавате, то "дресирането" на такова дръзко допълнение няма да се окаже лесна задача. Но ако се справите, нейно величество Чантата ще ви се отблагодари като ви издигне на пиедестал и в очите на околните.

 

За какво говоря все пак: ярки цветове, реалистични дигитални принтове, смели десени и неочаквано удобни, но иновативни дизайни. Ето едно предложение, което ще ви държи на гребена на модната вълна и ще ви позволи да сърфирате смело в капризния свят на модата и модната критика. Това е гениалното хрумване на британският дизайнер Пол Смит, който не е пропуснал да напомни за корените си, като един истински патриот. Принтът е посветен на един от неговите проекти – този с Mini, и изобразява манията му по райетата, която се превърна в емблема за марката "Paul Smith”.


Ваша остава отговорността да се справите с останалата част от набора облекла и аксесоари, които успешно да допълнят или акцентират на чантата.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay