Модният дневник на Зори: Как да носим скъсаните дънки?

Съвети за успешна комбинация в облеклото

Модният дневник на Зори: Как да носим скъсаните дънки?

Здравейте, дами!

Надявам се лятото ви да е изпълнено с незабравими моменти, сол и пясък в косите и, разбира се, с много усмивки! Не забравяйте да щракнете и няколко снимки за спомен.

Моята лятна почивка приключи и се завръщам, заредена с много позитивна енергия и желание да споделям с всички вас нещата, които зная за красотата и модата.

Има ли някоя измежду вас, която в един или друг период от живота си не е имала поне един чифт скъсани дънки в гардероба си? Онези, които бабите ни с възмущение гледаха, настояваха да закърпят и оставаха меко казано учудени при твърдението, че така сме си ги купили в магазина?!

Дънките сами по себе си са евъргрийн в модата, а скъсаните модели от известно време са тотален хит. Това, което ги прави толкова желани, е лесното им съчетаване с различни дрехи и аксесоари. Днес ще ви покажа с какво да ги комбинирате по три различни начина.

Приятно гледане! Очаквам отзивите ви по-долу за това кое съчетание допада най-много на личния ви стил и по какъв друг начин бихте постигнали уникални комбинации с чифт скъсани дънки.

С любов,
Зори



 

Модният дневник на Зори: Как да носим скъсаните дънки?За автора: 

Зорница Иванова е гримьор, фотограф и автор на моден блог. 

Може да следите проектите ѝ, както и статиите ѝ за красота, мода и лайфстайл на www.zoriart.com и на фейсбук страницата https://www.facebook.com/Z 

 

6 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay