Deep Zone търсят нова певица на мястото на Йоана

Deep Zone търсят "новата Йоана"

Deep Zone търсят нова певица на мястото на Йоана

Deep Zone се разделиха със своята вокалистка Йоана. Като официална причина посочват жeланието на певицата да започне солова кариера. Оказва се, че нейните преждевременни подготвителни действия за постигане на тази цел категорично противоречат на изградените вътрешни принципи за участие в групата.

 

Така непосредствено след завръщането им от 23-дневно турне в Китай музикантите отстраниха чаровната Йоанна. По думите им, другата причина за раздялата е намерението на продуцентите на групата да се акцентира повече на пеенето на живо, за по-голяма и разнообразна изявя в клубовете.

 

От 2007 г. до сега Йоанна като част от шоуто Deep Zone Project е гостувала в над 15 държави, участвала е в 5 национални турнета със стотици клубни и концертни изяви, 15 видеоклипа и над 50 професионално записани песни. През 2007 г. групата заедно с DJ Balthazar участва в българския конкурс за Евровизия и печели участие за 2008 г. с песента "DJ, Take Me Away".

 

На 3-и март Deep Zone навършват 11 години от създаването си и вече търсят нова певица, с която да продължат творческия си път.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay