Hurts и бандата на Джаред Лито идват у нас през лятото

Elevation Festival ще ни изстреля в Космоса!

След Spirit of Burgas, който за три години стана един от най-посещаваните фестивали в Източна Европа, е ред да се роди и по-малкото му братче. Еlevation Festival е най-горещата новина за меломаните у нас. Фестивалът ще се проведе в рамките на един уикенд - 24 и 25 юни, на две сцени - рок и денс, а мястото е повече от прекрасно - 100 декара тучни поляни в покрайнините на Разлог. Вчера се състоя и първата пресконференция за фестивала, която разкри подробности около цялостната организация. До месец очакваме и втора.

Организатори на събитието са Герхард Камптис, Soulshine International и от българска страна NG Partners, Symphonics Entertainment и община Разлог. Новината е, че вече обявените 30 Seconds To Mars, Hurts, Parov Stelar, Dog Eat Dog, Gentleman & The Evolution, Cyanna и DJ-и на Metropolis всъщност не са хедлайнерите.

Борис Миланов от Symphonics Entertainment сподели само, че: "вървят преговори с 3-ма артисти, които са "голяма фънк-рок група, една в хип-хоп жанра и млад изпълнител, който е в момента на върха на чартовете". Това, което ние дочухме, но не беше потвърдено от организаторите е, че се водят преговори с Jamiroquai, Bruno Mars и Cypress Hill.

Ще има български групи, които ще се обявят другата седмица, също така и нов музикален конкурс за непознати български групи, който ще се организира от Radio Cafe.

Промоционално ще бъдат пуснати 5000 билета на цена 96 лв за двата дни, а след това цената ще бъде 120 лв. Предвидени са и еднодневни билети срещу 70 лв. Ще има къмпинг, чиято цена все още не е уточнена, но обещаха да бъде "нормална".

За сега толкова - чакаме уточнения и потвърждения за така чаканите хедлайнери. Всичко за феста на www.elevation.bg

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay