Kultur Shock с нов "най-рок" албум и четвърти концерт в България

Нов албум и концерт с марка Kultur Shock

На 6 април в софийския Парти център 4KM ще се случи нещо неподлежащо на контрол.

Ще се шокираме културно или просто ще поскачаме и попеем в тон с нестандартните Kultur Shock - зависи изцяло от нас, важното е, че фолк-пънк-рок-етно-ска групата идва за четвърти път на родна територия и ще забие по случай петия рожден ден на радио Тангра Мега Рок.

 

Предстои да бъде обявена българската група, която ще излезе на сцената преди Kultur Shock, а билетите ще са пуснати в продажба в началото на февруари месец. В средата на февруари пък, джипси бандата ще издаде чисто нов студиен албум, след което ще се пусне на мащабно европейско турне, за да стигне точно навреме и в България.

 

Новият албум на Kultur Shock вече е озаглавен "Ministry of Kultur" и ще излезе от лейбъла на групата - Kultur Shock Records. Продуцент отново е легендарният Джак Ендино, отговорен за звука на групи като Nirvana, Soundgarden, Screaming Threes, L7, TAD, Green River.

 

"Последният албум беше експериментален, въвеждахме новите членове в групата, както и звука на техните инструменти в саунда на бандата. Новият албум е написан изцяло от нас шестимата. Това е най-рок албумът, който някога сме правили, както и смея да твърдя, най-добрите песни, които сме създавали, на всяко ниво."

С тези думи китаристът Валери Кьосовски презентира новия албум пред radiotangra.com. Той е българското участие в Kultur Shock. Останалите членове са с напълно различни националности - хърватин, босненец, японец и двама американци, като единият е с латиноамерикански произход.

 

Звучи точно в стил Тути фрути, нали? Ако комбинацията от езици, музикални стилове и култури ви допада - не пропускайте концерта на 6-и април, ние също ще бъдем там.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay