Spice Girls: Отново заедно

Кой с кого отказа да разговаря и кой с кого записа дует

<p>Дори по снимките от събирането им си личи, че някой не се радва да види останалите</p>

Дори по снимките от събирането им си личи, че някой не се радва да види останалите

Някогашните момичета от Spice Girls определено не бяха най-добрите певици, които сме чували. Но мнозина от нас си спомнят гласовете им с топли чувства на носталгия, тъй като ни напомят за едни по-младежки години и трепети.

Затова, когато до нас достигнаха слухове, че палавата формация ще се събира, ни стана едно такова - мило. За съжаление, не ставаше въпрос за истинско събиране в творческия смисъл на думата. В края на миналия месец петте вече улегнали дами се появиха на едно място само за няколко часа. Целта беше да промотират предстоящия мюзикъл "Viva Forever!", който ще може да се гледа и слуша в Лондон в края на тази година.

В шоуто ще се пеят хитовете, които превърнаха "момичешката банда" в една от най-успешните групи на 90-те. Със сигурност ще бъде забавно, тъй като е написано от известната британска комедиантка Дженифър Сондърс, а продуцентката Джуди Креймър е същата, която се погрижи и за големия успех на "Mamma Mia!" - мюзикълът с песни от легендарните ABBA.

Но докато либретото на "Viva Forever!" разказва за силата на момичешкото приятелство пред изпитанията на славата и парите, макар някогашните "момичета-подправки" да се показаха в храмония за пред хората, задкулисните отношения между тях за пореден път доказват, че повече от две жени на едно място - това е змиярник.

Медиите разказват, че Виктория Бекъм побързала да си хване самолетчето за Ел Ей веднага след приключването на официалната част. Използвайки удобното, но очевидно изсмукано от пръстите извинение, че искала да се прибере навреме, за да сложи малката Харпър Севън в леглото. Но след като свърши с тази грижовна майчинска задача, Пош Спайс оповести в Twitter, че ѝ e било приятно да се види с русичката Ема. Останалите три момичета не бяха споменати и Вики едва ли е допускала, че това пренебрежение ще остане незабелязано.

Spice Girls: Отново заедноМел Си и Ема на официално събитие през априлПреди дни клюкарниците раздуха, че тя дори е разказвала на сегашните си приятелки, как едвам издържала "лошите вибрации", които се усещали по време на събирането. Било "забавно" и същевременно "насилствено" да се преструват, че се разбират толкова добре, при положение, че съществувало огромно напрежение между някои от момичетата. Разбира се, пред медиите Вики излезе със съвсем различна версия - че всичко е било много хубаво.

По-вероятно е обаче споделеното с дружките да е вярно, тъй като се потвърждава и от думите на вътрешен човек, участвал в организацията на събитието. Те гласят: "Пош и Мел Би почти не си говореха... Виктория каза, че освен за официалната фотосесия, не иска да се намира в едно помещение с Мел Би. Не се радваше и на перспективата да се види с Гери." Всичко това си личи и от снимките - на горната фотография сами ще забележите, че някой не се радва да види останалите.

Всичко това е много жалко, имайки предвид, че всички те добиха световна известност именно с парчета, в които пееха основно за здравото си приятелство и сплотяващата го "момичешка сила". Хубавото е, че поне за две от някогашните спайски тези неща все още имат значение. 

Преди броени дни "спортната" Мел Си оповести в Twitter: "Много съм горда да спомена, че красивата ми приятелка Ема Бънтън записа дует с мен за новия ми албум - Stages". На което сладката Ема отговори: "Толкова съм развълнувана, много те обичам!"

Очакваме въпросният албум да излезе още тази година. И нека момичешката сила бъде с тях!

   

10 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 09.07.2012|11:42
Виктория пак седи като наказана мумия! Защо малко не се усмихне тази жена!
2
Не е посочен 08.07.2012|17:59
Голи снимки на Ема вижте тук http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/64432
1
Не е посочен 08.07.2012|17:17
вече са лелки, едва ли ще пожънат успех
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay