Stereo MC's и Delinquent Habits на фестивала Еlevation в Разлог

Идват Stereo MC’s и Delinquent Habits

Още с първата новина за Еlevation - предстоящият нов музикален фестивал в Разлог, българските меломани се развълнуваха, а предположения кой ще бъде хедлайнер заваляха отвсякъде. Все още чакаме потвърждение за Jamiroquai, но междувременно стана ясно, че две други банди са потвърдили изявата си на Еlevation - американската хип-хоп група Delinquent Habits и британците Stereo MC's.

 

Те се присъединяват към известните досега участници на Elevation - 30 Seconds To Mars, Hurts, Parov Stelar, Dog Eat Dog, Gentleman and the Evolution и Cyanna. 

 

Българското включване идва от новоизгрелия поп изпълнител Monyx, алтернативните Sepuko 6 и метъл любимците Odd Crew, който след като издадоха последния си албум "A Bottle of Friends", не се спират на едно място, а клубовете, в които свирят винаги са препълнени.

 

Припомняме ви, че фестивалът ще се проведе в рамките на един уикенд - 24 и 25 юни, на две сцени - рок и денс. Мястото е повече от прекрасно - 100 декара тучни поляни в покрайнините на Разлог като е предвидена и зона за къмпинг. 

 

Билетите за двата дена ще струват 120 лв. като първите 5000 имат промоционална цена - 96 лв. Еднодневният вход пък ще струва 70 лв.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay