Whitesnake пускат 11-ти студиен албум и тръгват на турне

Whitesnake с 11-ти студиен албум

Британската хард рок банда Whitesnake изкарва на пазара 11-ти студиен албум, озаглавен Forevermore. Очаква се той да е най-мелодичният, искрен и музикално изпипан продукт, който групата прави за последните 10 години.

Дейвид Ковърдейл и колегите му вече са готови със записите на Forevermore и обещават, че той ще се появи на европейския пазар на 25 март, а на американския - на 4 дни по-късно. Реализиран е под шапката на лейбъла Frontiers Records в студио в Невада, като продуценти са самият Ковърдейл, настоящият соло-китарист на Whitesnake Дъг Олдридж и Майкъл Макинтеър.

 

Новият албум съдържа 13 парчета, в това число и сингъла Love Will Set You Free, който ще се завърти пилотно в ефир на 21 февруари. Forevermore е първият студиен от 3 г. насам за Whitesnake, чиито членове идват и си отиват, но един винаги остава - основателят и вокалист Дейвид Ковърдейл.

 

Той очевидно не е уморен от лайфстайла на рок легенда, защото ще посвети целия юни месец на срещи с феновете в рамките на мащабно европейско турне. Първият концерт е планиран за 2 юни в Москва. Следват Норвегия, Швеция, Англия, Италия, Белгия, Германия, Чехия, Австрия и финално - Сърбия, на 2 юли. Въпреки че акцентът ще бъде над новите песни, по време на турнето няма да бъдат пропуснати и златните хитове на Whitesnake.

 

Албумът Forevermore съдържа следните парчета:

1. Steal Your Heart Away

2. All Out Of Luck

3. Love Will Set You Free

4. Easier Said Than Done

5. Tell Me How

6. I Need You (Shine A Light)

7. One Of These Days

8. Love And Treat Me Right

9. Dogs In The Street

10. Fare Thee Well

11. Whipping Boy Blues

12. My Evil Ways

13. Forevermore

 


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay