Бритни Спиърс критикувана заради скандално еротичен тоалет

Британската певица Бритни Спиърс бе критикувана заради силно еротичния си тоалет, с който се бе явила на церемония по връчването на музикалните награди MTV VMA-2016.

Бритни Спиърс критикувана заради скандално еротичен тоалет

Критиката се отнасяше и за организаторите шоуто.

Тя бе отправена от Parents Television Council (PTC) – телевизионен родителски комитет, който следи доколко съдържанието на телевизионния ефир е приемлив за детските очи.

На церемонията "преобладаваха твърде разголени, дори пошли женски образи. Организаторите на шоуто трябва да решат каква концепция да налагат, за да определят възрастовите ограничения на аудиторията", констатира съветът. Като пример за неприемлив женски образ се посочва най-вече Бритни Спиърс: "Разбира се, не може да се откаже на хората да изглеждат сексапилно, а още по-малко на Бритни - звезда на една индустрия, която не просто поощрява това, но и го поставя в центъра. Но във всичко трябва да има мярка. Повечето женски сценични костюми частично или направо напълно показваха задните части".

В мрежата се появиха предложения съветът да се отнесе по същия начин и към Майли Сайръс, Ники Минаж и Риана. А защо и да не обърне поглед и какво се пуска в социалната мрежа Инстаграм

Източник: БГНЕС

Станете част от Jenite.bg във Facebook! 

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay