Графа е невидим - вижте го премиерно на 10 декември

Графа е невидим - вижте го

Владимир Ампов - Графа е готов с новия си албум и ще го представи на феновете си на мащабен концерт в Sofia Live Club на 10-ти декември /петък/ с начален час 19:30.

На премиерата заедно с Графа на сцената ще се качат музикантите Георги Янев, Милен Кукошаров, Веселин Веселинов – Еко и Димитър Семов. Специални гост-изпълнители ще са Мария Илиева, Елица Тодорова и Стоян Янкулов, Любо, Орлин Павлов, Сантра, Спенс и Митко Павлов.

 

Новият албум се казва "Невидим", но е видно и с просто око, че съдържа 10 песни, част от които вече са добре познати на меломаните като "Враг", "Оставяш следи" и усилено въртяната през последните седмици едноименна балада "Невидим".

 

При записа на 10-е парчета са взели участие много приятели на Графа – Любо и Орлин Павлов в песента "Заедно", Елица Тодорова и Стоян Янкулов в "Без светлина", Сантра и Спенс в "Тяло в тяло", DJ Doncho в "Take a Breath".

Като гост в друго ново парче - "Май си известен", се включва и водещият Митко Павлов. Deep Zone и DJ Borche присъстват с клубните ремикси на "Невидим" и "Май си известен" като бонус тракове. Включен е и ремикса на "Оставяш следи".

Композициите в "Невидим" са изцяло авторски на Графа, а част от текстовете са в съавторство с Гергана Турийска, Любо и Кирил Ампов.

 

Билетите за концерта на Графа вече се продават в мрежата на eventim.bg и в Билетен център НДК на цена 20 лв и 25 лв в деня на концерта.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay