Джордж Майкъл тръгва на европейско турне

Джордж Майкъл ще ни подмине

Джордж Майкъл тръгва на европейско турне

Джордж Майкъл се завръща на сцената след тригодишно отсъствие, при това доста внушително! 47-годишният певец планира да изнесе 47 концерта в цяла Европа под акомпанимента на симфоничен оркестър, научихме от БТА.

 

По време на турнето, което ще започне с концерт в Прага на 22 август, Джордж Майкъл ще изпълни нови версии на свои песни. Да припомним, че от албумите на бившия певец от дуета "Wham!" са продадени 100 милиона копия в цял свят.

 

Отсъствието от музикалната сцена на Майъл се наложи заради проблемите му с алкохола и наркотиците. Миналата година той бе осъден на 8 седмици затвор за шофиране под въздействието на канабис и излежа половината от присъдата си. Певецът обаче е убеден, че когато се занимаваш с онова, което най-много обичаш, е най-доброто средство срещу пристрастяването към наркотиците. "Отново съм в отлична форма след неотдавнашните си проблеми", заяви певецът на пресконференция в Лондон.

 

По време на турнето си той ще пее в зали, в които изнасят концерти симфонични оркестри. Една от тези зали е Ройъл Албърт хол в Лондон. "Винаги съм искал да пея под акомпанимента на симфоничен оркестър, за да демонстрирам вокалните си способности", поясни Джордж Майкъл.

 

Освен турнето, той възнамерява да запише нов абум заедно с музиканти, които са с хомосексуални предпочитания.

 

След Чехия Джордж Майкъл ще посрещнат Дания, Германия, Италия, Полша, Унгария, Хърватия, Франция, Испания, Белгия, Швейцария, Холандия, Ирландия, Австрия и Великобритания. Турнето му ще приключи на 12 декември с концерт в Манчестър. За съжаление, българската публика няма да може да му се наслади!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 13.05.2011|09:37
Силно се надявах да направи концерт и в България, както на 28 май 2007 г., когато пя на стадион Локомотив. Определено ще бъде едно бляскаво завръщане и турнето му ще пожъне голям успех. На всички ни липсваше много докато беше в затвора, дано скоро не се озове отново там!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay