Зад кадър с Николета и Емилия

Бившата плеймейтка вече е дружка с поп-фолк фурията

Общото между "поп-фолк" и "плеймейт" не се изчерпва само еднаквите първи букви и големите изкуствени гърди. Двете поприща вече са на път да се превърнат в едно неразделно цяло.

Какво имаме предвид?

Кралят на фолка Азис си взе бивша участничка от конкурса "под крилото" и според слуховете двамата живеят заедно. Неотдавна пък ви показахме снимка на Черната Златка, на която моделката е обляна в кръв. Оказа се, че визията ѝ е необходима за снимките на новото видео на певицата Анелия. А сега Емилия и Николета също заявяват своите близки отношения.

Лозанова е звездата в бъдещия клип на поп-фолк дивата, който е към песента "Ще чакам да ми звъннеш". Не можем да не сравним заглавието с очаквания хит на Анелия, който пък ще се казва "Да ти викна ли такси". Все наболели житейски въпроси, на които се надяваме изпълнителките да дадат отговор.

Само преди дни са приключили снимките на НиЛо и настоящата половинка на Коко Динев. В една от социалните мрежи Емилия побърза да публикува кадър от клипа, като по същото време се появи и още една снимка, представяща двете фурии "зад кадър".

Бившата плеймейтка май е прекалила с тена и изглежда доста поизпечена. Златисто-кафявият цвят на кожата ѝ се допълва от големи обици и нежна рокля в свежи нюанси.

Емилия пък е избрала стилна бяла рокля, към която нямаме абсолютно никакви забележки.

Всъщност двете дами са като своеобразни принцеси на Disney - Лозанова е мургавата Ясмин, а бялата Емилия е една съвременна Спяща красавица.

Очакваме скоро да се появи и видеоклипът, за да видим новото превъплъщение на Николета. Дали и този път е заложила на провокацията?

83 114
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 29.08.2012|13:08
А бе тази Николета Лозанова защо все я правят да изглежда черна като циганка? Иначе не е зле като визия,но като я почернят и ми призлява като я видя
2
Не е посочен 23.08.2012|15:17
да бе , наконтили са се и голямото видео вече :)
1
Не е посочен 23.08.2012|15:03
това видео ще стане още малко световноизвестно
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay