Карането на велосипед е по-забавно с музика

Колело с колонка

Карането на велосипед е по-забавно с музика

Придвижването с колело в градска среда е модерен, екологичен и евтин начин да стигнете от точка А до точка Б. Не са малко и хората, които при първа възможност натоварват велосипеда си в багажника на колата и се насочват нанякъде, далеч от града. Заниманието би било още по-приятно, ако слушате музика, докато карате. Досега опциите за това не бяха много.

 

Използването на музикален плейър по време на колоездене е доста рисковано. Слушалките в ушите ограничават едно от най-важните сетива – слуха – дори и да не сте увеличили много звука.

 

Вече и това е възможно – безжичната колонка Cy-Fi, разработена специално за нуждите на колоездачите, ви дава възможност да слушате музика и да карате едновременно с това, без да сте подложени на опасност. Монтира се лесно за рамката на колелото, а липсата на кабели е безценно предимство.

 

Cy-Fi се използва лесно и е съвместима с iPod и iPhone, а обхватът й е 20 метра. На устройството има панел, чрез който може да контролирате силата на звука и да сменяте песните, да превъртате, увеличавате или намалявате звука, докато плейъра или телефона са на сигурно място в джоба ви. Тъй като е разработена специално за външни условия, Cy-Fi е водо- и удароустойчива. Тази джаджа си служи с презареждаща се батерия, която издържа 6 часа, и се връща към живот чрез USB за не повече от два.

 

Безжичната колонка е идеална за колоездене, излети с лодка или лагеруване – изобщо винаги, когато се нуждаете от музикален фон, но предпочитате да не се омотавате в кабели. А с оглед на това, че Коледа наближава, току-що ви запознахме с перфектния подарък за някой, който обича колоезденето точно толкова, колкото и музиката.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay