Къде да кукуригаме, пеем или крещим на Петльовден в София?

Петльовден с уличните музиканти

Трима от героите във фестивала за улични артисти Buskers Play In подготвят собствен лайв тази вечер, 2-ри февруари, в клуб Twins, София.

 

Няколко седмици след спектакъла на уличното изкуство феновете на живата клубна музика ще могат да се порадват още веднъж на част от смелчаците, представили се на фестивала в Софийския Университет. Клуб Twins ще предостави сцената си на дръм енд бейс – дъбстеп формация Special Brew.

 

Лайв-изпълнението на четворката в състав Бъни /перкусии/, Mr Smiff /тромпет/, Митака /саксофон/ и Кирил Дончев /клавишни/ ще заинтригува и зарадва всички, които по една или друга причина все още не са успели да се насладят на изявите им. Съвсем накратко, Special Brew представлява, по тяхно собствено определение: "Счупени ритми, смесени с много бас, на моменти глас и откровено криви мелодии!"

 

Може би вече сте забелязвали елементите на Special Brew сред другите банди, в които често официално се подвизават – саксофонът на Митака и клавишите на Кирил звучат редовно със Señor Buffo & The Synchronizers, кахонът на Бъни с небезизвестните Оратница, а само част от групите, в които Стефан /Mr Smiff/ е оставил отпечатъка си, са: Señor Buffo, Ambient Anarchist, Stand Up Comedians, POPARA, Футбол и Шахмат, Kayno Yesno Slonce...

 

Входът за днешния им гиг отново е свободен, но организаторите от Teren Music силно се надяват гостите в клуба да отдадат заслужената чест на участниците, като отделят максималното от себе си и небрежно го пуснат в големия куфар, разположен през цялата вечер пред сцената. В 20.30ч., когато е и началото на събитието, куфарът ще е празен, а към полунощ... зависи само от присъстващите.

 

Клуб Twins се намира на гърба на НДК, а за всички, които се дразнят от цигарения дим ще бъде добра новина, че от началото на година в него не се пуши. 

 

Другото любопитно предложение за вечерта идва от нео пънкарите Ogi 23. Те ни очакват в клуб Тънка червена линия в Зона Б5, за да покажат премиерно видеото към новата им песен "Любов на преспи" и да посвирят обичайните си парчета в стил Blink 182.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay