Лудо суинг кореспондиране

Лудо суинг кореспондиране

Красиви кокетки с разкроени роклички и симпатични мъже с бомбета напълниха Sofia Live Club в нощта на 21-ви срещу 22-ри април. Основните виновници за приповдигнатото настроение на всички посетители бяха британското дуо The Correspondents, които пренесоха тълпата в различно измерение. Сякаш всички заедно участвахме във филм от 40-те, замаяни от силата на винтидж мелодиите.

Лондончаните зарадваха публиката със своя едночасов сет, който стартира с "Добър вечер, София! Ние сме The Correspondents!”, изречено ентусиазирано от Mr Bruce. След това последваха и най-емблематичните хитове на дуото, а по средата на шоуто нямаше човек в клуба, който да е безразличен на случващото се в клуба. Огледах се наоколо: щастливи хора изпадаха в екстаз, опиянени от клубното звучене на суинг музиката, а симпатичният французин до мен с усмивка изрече едва доловимото "Бонжур, мадам!" Филмът от 40-те започна да става все по-хубав, та дори незабравим...

Пред зашеметената публика стоеше фронтменът на The Correspondents със своя ексцентричен външен вид. Незабравимият му сценичен образ е нещо, за което ще разказвам дълго - златисто трико, хипстър очила и няколко завързани за различни части от тялото мартеници, танцуващи в ритъм заедно с него. А танците му... е, те са нещо, което трудно се описва. Шантавият изпълнител танцуваше неуморно, като кукла на конци, управлявана от тайна сила. Всяко едно негово движение беше неочаквано, невиждано.  Със своята заразна енергия  Mr Bruce заедно с Mr Chuckles "режисираха" нощта като шеметен мюзикъл, в които главните герои участваха с наслада.

В края на "кореспондентския микс"  публиката се сбогува с англичаните с бурни аплодисменти и дълбоки адмирации. The Correspondents презаредиха батериите на всички, оставяйки присъстващите да копнеят за още в бъдеще.

18 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay