Най-добрият глас на Кабо Верде пристигна в България

Португалката с летните песни пристигна в България

Най-добрият глас на Кабо Верде пристигна в България

Вече е официално - лятото наближава. И ако топлите слънчеви лъчи не са достатъчно убедителни за вас, нека ви припомним, че Сара Тавареш пристигна днес в България, което си е по-голям предвестник и от кокичето за пролетта.

 

Португалската звезда пристига за втория си концерт у нас. Тя ще събере почитателите на своята музика утре в зала "България". С нея пристигат още петима музиканти - Луис Карлос, Фернандо Ембайо, Адемиро Миранда, Рикардо Куелюс, Васко Вас.

 

Преди концерта си в България, Сара Тавареш препълни концертните зали в Амстердам, Варшава и Гданск, където публиката я очакваше, както и у нас, още от миналата година, когато тя прекъсна турнето си заради тежка операция. По препоръка на лекарите сега певицата не трябва да се претоварва много и ще посети само част от предварително определените места, като София е едно от тях.

 

Сара ще сгрее публиката с лиричните песни от последния си албум "Xinti" /почувствай/ и най-доброто от своя репертоар - "Оne love", "Balance", "Planeta sukri". 32-годишната звезда има издадени шест албума, като всичките са мултиплатинени и разпродадени за броени месеци, а повечето от парчетата са популярни в цял свят. Тя пее, композира и свири на китара, в авторската си музика смесва различни езици, като използва
португалски, анголски сленг, английски и френски изрази и думи.

 

През март Сара, чиито родители са от Кабо Верде, беше обявена за най-добър кабовердиански глас. За гостуването си у нас Сара е предпочела да наблегне на техническите изисквания за концерта си - много светлини и екзотични инструменти, но този път, от БТА издават, че ще опита и от българската национална кухня.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay