Никол Шерцингер и момичетата от Pussycat dolls отново заедно?

Слуховете за събиране на групата идват от Кармит Бахар

<p>Pussycat dolls</p>

Pussycat dolls

С 54 милиона продадени копия, женската група Pussycat dolls е една от най-успешните поп групи на всички времена. VH 1 ги класира на 10-то място при женските групи, а някои от синглите им като Don’t cha, Buttons и Stickwitu заемат челна позиция в чартовете през годините.

Групата е основана през 1995 г. като танцова трупа, а през 2003 г. се превръща в комерсиална музикална банда, в която участват Никол Шерцингер, Кармит Бахар, Ашли Робъртс, Джесика Сюта, Мелъди Торнтън и Кимбърли Уайът.

Въпреки всичките си успехи, групата се разпада през 2010 г. Причината, според повечето момичета от групата, е, че Никол винаги е била в центъра на вниманието и е имало огромно разделение между нея и останалите красавици от Pussycat dolls.

След разпадането на групата Шерцингер преследва своя солова кариера. Има издадени два албума, участва като съдия в X Factor и печели американското надпреварване "Танцувай със звездите”.

Никол Шерцингер и момичетата от Pussycat dolls отново заедно?Никол Шерцингер

Въпреки това соловата кариера на Никол не можа да надмине успехите на Pussycat dolls. Сега обаче се появиха слухове, че групата може да се събере отново. Източникът им не е кой да е, а едно от момичетата - Кармит Бахар.

Тя признава пред DailyMail, че събирането е било обсъждано и преди, но тогава не се е получило. Според Кармит ще бъде трудно момичетата да се синхронизират и да бъдат на една и съща вълна, но пък е възможно да се случи.

Червенокосата чаровница смята, че Pussycat dolls никога не е показала пълния си потенциал. Определя ролята си в групата като тази на "майката”, която се е грижела всички да са добре, да се забавляват и е намалявала напрежението помежду им.

Кармит смята, че  е много трудно за момичешките и момчешките групи да останат заедно за дълго време. Тя прави сравнение с любовните връзка - всеки човек расте, променя се и в даден момент се отегчава от човека отсреща.

В момента Кармит е част от поп дуото Ladystation, но се надяваме, че преговорите за събирането на Pussycat dolls ще бъдат успешни, защото несъмнено групата е сред най-добрите женски поп банди.

Припомнете си едно от техните изпълнения...


За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay