Специални оферти за българските фенове на Джо Кокър

Специални оферти за концерта на Джо Кокър

Специални оферти за българските фенове на Джо Кокър

Всеки, който иска да чуе вечните хитове ‘You Can Leave Your Hat On’ и ‘Unchain My Heart’ на живо на 28 май в София, вече може да го направи с 10% отстъпка от цената на билета, благодарение на Eventim. След 1 май всички билети, закупени онлайн от сайта www.eventim.bg ще носят на получателя си 10% отстъпка във всички ценови категории!!!

 

А тези, които искат да споделят това уникално преживяване с цялото семейство, ще могат да получат отстъпка от 15% от цената за семеен билет - за двама, трима или четирима.

 

За феновете на Джо Кокър, които искат да купят групов билет пък ще има отстъпка от 20%. Груповият билет важи за покупка на билет за петима или повече души. Сега е моментът да преброите феновете на качествената музика сред приятелите си!!! Елате повече и се забавлявайте с неограничена енергия!

 

Още една изненада очаква меломаните – цялата фен зона точно пред сцената ще бъде аранжирана със столове специално за концерта. 2000 души ще могат да се настанят удобно на първите редове в зала Фестивална, докато всеобщото настроение не ги изправи на крака, за да танцуват и пеят заедно с идола си!

 

Фамилните и груповите билети могат да бъдат закупени в цялата мрежа на Eventim, включително Германос, Пикадили, OMV, Office 1, Техномаркет.

 

Онлайн билети с 10% отстъпка ще се продават на www.eventim.bg

 

Отстъпките важат и при купуване на билети чрез новата ултра удобна услуга на Eventim – Print@Home.

 

Print@home е най-лесният начин да се закупи билет он-лайн чрез кредитна карта като самият билет може да се принтира вкъщи или на работното място. Тази услуга е валидна само при покупка на билети през Интернет с кредитна карта. Print@home услугата спестява отиването до конкретна каса за получаването на билета, а всички подробности за използването й могат да бъдат прочетени тук: http://www.eventim.bg/portal/bg/faq/.

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay