Ще последва ли Лурдес стъпките на майка си?

Мадона и дъщеря ѝ Лурдес работят заедно

‘It’s So Cool’ е новото парче, над което работят поп кралицата Мадона и нейната дъщеря Лурдес. Още не е ясно дали песента ще бъде пусната като сингъл или част от бъдещ албум.

 

Според източниците Мадона има амбициите да превърне дъщеря си в също толкова успешно музикално величие. Може би това ще е парчето, поставило началото на музикалната кариера на 14-годишната Лурдес.

 

"Мадона се надява, че нейната дъщеря ще тръгне по стъпките ѝ, превръщайки се един ден във велика женска изпълнителка. Какъв по-добър учител може да има едно момиче!", разказват близки на звездата.

 

Шансът Лурдес да достигне най-добрите в музикалните среди е много голям, имайки предвид славата, която си спечели Уилоу Смит.

 

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 11.05.2011|09:28
Дъщерята на Мадона има много какво да научи от нея. Тя е една от най-успешните личности в поп-музиката през последните 20 години, е същевременно и „актрисата” с една от най-печалните творчески биографии в историята на киното. Мадона успя да докаже, че каквато и да е ролята – на палава изкусителка, многострадална аржентинска първа дама, огорчена самотна майка – актьорските й способности ще минират всеки филм, в чийто надписи се появява името ѝ.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay