На круиз с Dior

Модната къща представи круизната си колекция за пролет/лято 2012

На разходка из прекрасен морски курорт, на блажен шопинг на непознато място или по време на любовна ваканция с половинката, от Christian Dior вече знаят как ще изглеждат дамите през топлите дни на 2012 по време на тяхната почивка.

Круизната колекция на модния лейбъл е вдъхновена от една-единствена дума. Свобода! Роклите са дълги и феерични, напомнящи за одеждите на приказна фея. Къси дължини също не липсват. Цветовият избор се ограничава до два основни цвята, като комбинациите са напълно класически и обичани от много дами. Черното си партнира с бяло, морското синьо също обича снежните нюанси, като се наблюдават и някои по-игриви съчетания, като плетената розово-оранжева рокля.

Освен круизни облекла, от Dior представиха и линията си обувки към тях. Когато говорим за летни приключения, често се сещаме за много пясък, силно слънце и широки усмивки, породени от емоциите на сезона. За модната къща обаче, изглежда круизът е свързан с увереност и сексапил, защото по-голямата част от серията са обувки с доста висок ток. Освен черно, дизайнерът е избрал и по-весели цветове като розово, жълто и червено. Не липсват предложения и за почитателите на дивото, които със сигурност ще се влюбят в леопардовите обувки на Dior.

На круиз с Dior
На круиз с Dior

Макар топлият сезон да изглежда ужасно далеч, великият дизайнер се е постарал да предложи разноцветна палитра от красиви дрехи и обувки. Вижте ги в галерията.

11 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay