Най-подробната астрологична прогноза за 2016 година

Разберете какви ще бъдат следващите 12 месеца за вашата зодия с помощта на годишния хороскоп

Най-подробната астрологична прогноза за 2016 година

Чували ли сте максимата, че в новата година неизменно в живота ви ще има и нещо старо? Е, пожелаваме ви то да е от хубавите, а не от неприятните неща, които ви се иска да оставите в 2015 година.

Дали това ще е така, ще разберете, като научите какво ви очаква през новата година, ако сте зодия...

Oвен
Пригответе се за една страхотна година! Следващите 12 месеца за вас ще преминат под пълното покровителство на звездите. Всяка ваша стъпка е придружавана от тяхното одобрение и затова няма да имате нужда да разчитате на късмета. Звездите ще ви помагат и в личен, и в професионален план.

Така ще успеете да реализирате всички проекти, които сте започнали още пред 2015 година, а работата, която ще успеете да свършите, ще окаже огромно влияние върху света около вас. Това, с което се занимавате, има значение и 2016 година ще ви гарантира, че наистина е така.

Наред с работните ангажименти, ще успеете да намирате време и за близките си хора, за да не се чувстват те ощетени от вашето отсъствие. Нямате време за започване на сериозна връзка, така че, ако вече не сте изградили такава, то едва ли това ще се случи през тази година. За сметка на това пък, забавните емоции на любовния фронт са ви гарантирани.

Телец
Очаква ви една не толкова хубава година, но не се притеснявайте - нищо фатално няма да се случи. Първата половина на 2016 ще бъде сравнително спокойна, но никакви нови преживявания и емоции няма да ви придружават по пътя, по който сте поели.

През втората половина на годината проблемите ще се трупат един след друг, но, стига да не се отчайвате, ще успявате да ги разрешите за минимално кратко време. В крайна сметка ще получите ценни уроци, които ще ви направят не само по-мъдри, но и много по-силни.

Ще имате и немалко поводи за усмивка, но някак, потънали в рутината, все по-често ще започнете да ги пропускате. Ще осъзнаете грешката си навреме, за да можете да я поправите.

Близнаци
Настоящата година ще бъде изключително успешна за вас в професионален план. Най-накрая ще откриете своята професия - онази, която не приемате като задължение, а като удоволствие. Ще се чувствате щастливи в сферата си на работа, а това е първото условие за постигане на успехи. Те ще се трупат буквално един след друг.

Професионалните постижения обаче като че ли ще бъдат за сметка на скучния ви личен живот. Любовта ще дойде при вас за малко, след което ще напусне ежедневието ви. За сметка на това обаче ще създадете много нови приятелства, които ще ви дарят с обич и радостни моменти.

Бъдете по-смели в любовта. Трябва да проявявате по-голяма решителност, защото иначе ще продължавате да отпращате онези, които искат да достигнат сърцето ви.

Рак
2016-а ще бъде доста подобна на 2015-а година, но с няколко малки изключения. Работното ви място няма да се промени, което ще ви донесе огромна сигурност в професионалните ви качества. Напълно възможно е обаче заплащането, което получавате за труда си, да се увеличи именно заради доброто ви представяне в службата.

В личен план ще имате много поводи за тъга, но вие ще ги отпращате с лека ръка. Позитивизмът ще ви съпътства на всяка крачка и няма да ви позволява дори за минута да попаднете в капана на депресията.

Към средата на годината в живота ви ще се появи нов човек, който ще окаже значително влияние върху бъдещето ви. Отваряйте очите си широко, за да не го пропуснете сред тълпата от хора в живота ви.

Лъв
Пътувания, пътувания и пак пътувания! Покрай професионалните си ангажименти ще посетите много дестинации, на които винаги сте си мечтали да отидете. Освен това ще успеете да се отправите и на не една почивка до отдалечена локация. Ще срещате нови хора, ще се запознавате с различни култури и може би най-накрая ще откриете своето място - това, на което искате да прекарате живота си!

Не бъдете прекалено доверчиви, защото не всеки, който ви подава ръка, желае да ви помогне. Ще се сблъскате с доста хора, чиито интереси нямат нищо общо с вашето благополучие. Разчитайте предимно на себе си и на най-близките си хора - онези от тях, които никога не са ви подвеждали.

Свободолюбивият ви дух най-накрая ще намери своето пристанище и в края на годината ще бъдете готови да се установите, а защо не и да създадете семейство?

Дева
През тази година ще ви се наложи да решите какво искате от живота. Непрестанното ви лутане от едно поприще в друго засега не дава особени резултати, затова е наложително да вземете живота си в ръце и да започнете да изграждате стабилните основи на своето бъдеще.

Време е да оставите на заден план и безгрижието в личния си живот. Краткотрайните връзки не ви носят удовлетворение, затова се постарайте да откриете човек, който е готов за сериозна връзка, и с когото ще се чувствате добре.

За да постигнете всичко това, ще срещате знаци по пътя си, които не бива да пропускате. Уж случайни обстоятелства ще ви възпрепятстват да осъществите някои от плановете си - това не са провали, а уроци и упътващи табели!

Най-подробната астрологична прогноза за 2016 година

Везни
Годината за вас ще бъде просто великолепна. Звездите са начертали светла пътека за вас, която е обсипана с веселие, радост и усмивки. За това ще допринесе както професията ви, в която се влюбени, така и хората в живота ви. Вашата вътрешна нагласа за живота също ще окаже огромно влияние върху всичко, което ви се случва, защото вие имате склонност да не обръщате внимание на проблемите, а да се съсредоточавате върху положителните емоции.

Напълно вероятно е през 2016 година да откриете любовта на живота си именно благодарение на неслизащата от лицето ви усмивка. Невероятен човек ще се влюби в нея, въпросът е дали вие ще дадете шанс на връзката ви да се развие.

Ще преживеете не едно екстремно преживяване, като сами ще се впускате във високоадреналинови дейности, които ще ви зареждат с енергия. Здравословното ви състояние ще бъде отлично и няма да имате никакви поводи за притеснение в това отношение.

Скорпион
2016-а година ще бъде изпълнена с промени, както в професионален, така и в личен план. Отдавна се колебаете дали да не смените работното място и сега най-сетне ще получите нужната смелост, за да следвате мечтите си и да работите онова, което искате и ви доставя удоволствие.

Гответе се за промени и на любовния фронт. Онези от вас, които имат стабилни половинки, най-сетне ще се решат на следващата важна стъпка във взаимоотношенията - било то живот под един покрив или брак. Необвързаните пък ще открият ценен човек, който ще ги дари с много любов.

Тази година е и годината на пътуванията. Ще успеете да пообиколите не само родината, но и света.

Стрелец
Новата година идва с известни колебания относно това по кой път да поемете. Нещата на работното място няма да бъдат идеални, но трябва да се трудите усърдно и в края на периода ще бъдете оценени високо. Очаквайте повишение или нови възможности за развитие.

В личен план най-важното за тази година е да пренебрегнете егоизма си и да се отървете от всички дребни страхове, които не ви оставят да се отдадете пълноценно на една връзка. Поработете най-вече върху себе си и след това градете отношенията си с околните.

Това е и годината на големите материални придобивки - кола, собствен дом, мечтана вещ. Със сигурност ще получите това, което искате.

Козирог
Това е годината на смелите избори! Прекфалифицирайте се, запишете се на курс, научете нов език. Инвестирайте в бъдещето си и до края на годината професионалният ви път ще бъде съвсем различен и много успешен.

В личен план не всичко ще върви по мед и масло. През първата част от годината сериозно обвързаните ще имат колебания относно партньора си, а необвързаните ще се лутат между мимолетни увлечения. Втората половина на 2016-а обещава повече любов и хармония.

През новата година трябва да се постараете да премахнете ненужните хора от живота си и да отсеете само най-верните, които да останат до вас.

Водолей
Годината се очертава спокойна в професионален план. Всичко ще върви според вашите очаквания, изненадите ще бъдат малко. Харесвате тази рутина и 2016-а ще я запази за вас през всички 12 месеца.

В личен план нещата ще бъдат малко по-напрегнати, защото не знаете какво точно искате. Първата половина на годината ще бъде истинско изпитание за вас и вашите емоции. Хората ще идват и ще си тръгват от живота ви и няма да сте сигурни кои трябва да опитате да задържите. Всичко ще стане доста по-ясно към края на 2016-а, когато Купидон ще ви уцели право в сърцето.

През новата година ще се радвате и на много нови придобивки, а има голяма вероятност да научите и радостната новина, че фамилията се увеличава с още един член.

Риби
2016-а е годината на смелите мечти и новите възможности. Обстановката на работното място ще се промени, ролите ще се разместят и вие ще получите така желаното повишение. До края на годината ще успеете да постигнете значителна част от професионалните си цели и това ще ви направи много щастливи.

На любовния фронт всичко изглежда спокойно през идните 12 месеца. Обвързаните ще се чувстват удобно със своя партньор и огънят на любовта ще пламти с пълна сила. Онези, които са сами, ще имат възможност да срещнат подходящ човек, но ако са по-смели и имат желанието да рискуват.

През новата година късметът ви ще бъде забележителен. Може да спечелите някоя голяма награда или пък да се запознаете с човек, който ще промени живота ви.

39 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay