Най-сексапилните злодеи от филмите

Най-сексапилните злодеи от филмите

Когато гледаме филми и сериали, всички сме на страната на доброто и подкрепяме положителните герои. Въпреки че злодеите обикновено са зли и неприятни, има някои с доста привлекателен външен вид. Просто има нещо хипнотизиращо в тях, което не ни позволява да откъснем поглед от екрана. 

Вижте 8 от най-сексапилните злодеи на всички времена: 

1. Тайлър Дърдън, "Боен клуб" 

"Боен клуб" е един от най-известните филми от 90-те години. Тайлър Дърдън е изигран от Брад Пит и това е всичко, което трябва да знаем за него, за да го считаме за сексапилен злодей. Тайлър е свиреп и екстравагантен и въпреки че може да не е идеалният мъж, мрачният му поглед, съчетан с емблематичното му червено яке, спечели сърцата на много жени.

2. Господарка на злото

Анджелина Джоли е не само красивата злодейка в Малефисент, но е и една от най-красивите актриси в Холивуд. В този филм на Дисни тя играе Малефисент, злобната фея, и е изобразена в най-тъмната и същевременно най-очарователната възможна светлина. Тези скули, нейното дълго черно облекло, светли очи и смели червени устни са отличителните черти, които правят този герой още по-привлекателен.

3. Локи, Марвел 

Във Вселената на Марвел има много злодеи, но определно Локи е най-чаровният от тях. В ролята на Локи влиза Том Хидълстън, който спечели много сърца.

4. Харли Куин 

Едва ли има мъж, който не харесва Харли Куин. Марго Роби е една от най-красивите актриси в Холивуд, но когато визията й е допълнена от налудничавия поглед и двете опашки на Харли Куин, зрителите припадат по нея. Костюмът на Харли Куин е един от най-често срещаните на Хелоуин. 

5. Драко Малфой, "Хари Потър" 

Въпреки поведението му на лошо момче, много фенове на филма обожават русата коса и зелените очи на Драко, които му придават облика на принц от приказките, което той определено не е. 

6. Плевел, "Батман и Робин"

Ума Търман е не само великолепна актриса, но е и ослепителна жена, която изигра популярната и сексапилна Плевел в "Батман и Робин".

7. Деймън Салваторе

Каквото и да кажем за Иън Сомърхолдър ще бъде малко. В реалния живот срещането на вампир би ни ужасило, но някои вампири в крайна сметка не са толкова ужасни и повечето жени дори си мечтаят да срещнат Деймън. 

8. Мадисън Лий

Деми Мур е привлекателна във всяка роля, която играе, но ролята й сексапилната злодейка Мадисън Лий в "Ангелите на Чарли: Пълна газ" определено е една от най-запомнящите се. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay