Направи си сам, научи и другите. Обменяме полезни знания за нещата от живота в Чайната

Уъркшоп за идеи без граници

Излизам от своя дом, за да отида до близкия магазин. Затворено. Продължавам по пътя, за да намеря някой, който работи. Затворени. В този момент съзнавам, че съм изцяло зависима от всички специално оборудвани места и ако те един ден ме изненадат, затваряйки своите врати, то със сигурност ще се почувствам като първокласник, объркана и неучена как да се справя.

 

Шансът това да се случи е 0.000001%... примерно. И все пак животът е непредсказуем, така че мисля да се науча на повече "направи си сам" занаяти.

 

Къде?

В Чайната на ул. Георги Бенковски 11, където ще се проведе "Работилницата за обмяна на направи-си-сам идеи".


"Идейният извор" ще стартира на 12 юни в 18:00 и ще продължи до 14 юни в 21:00. На това място всеки ще е учител и ученик. Едни ще разказват и обучават за нещата от живота -ще споделят рецепти за вкусни ястия, уроци по шев и кройка или как се създават декоративни изделия за дома; изобщо всичко, което не изисква специални умения, а само желание, за да се роди.

 

Организаторите споделят условията за участие, а именно: изпратете вашето предложение до teahousesofia@gmail.com. Ще разполагате с 30 минути, за да представите своята идея и да преподадете своя урок.

Нека обогатим своите умения, със сигурност ще ни помогнат някой ден.

9 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay