Усмивката спасява деня ви

С усмивка на работа

Усмивката спасява деня ви

Замисляли ли сте се кое е онова нещо, което може да развали целия ви ден в офиса, а междувременно ако дойде с обратен знак - да оправи всичко за секунда? Усмивката!

Скорошно проучване на университета в Масачузец показва, че всички неразбории в работата идват заради неспособността на хората да мислят позитивно. Учените са на мнение, че всичко зависи от нагласата ви и от това, което виждате срещу себе си. Повечето участници в изследването посочили навъсената и сърдита физиономия на колегата като фактора, който най-силни влияе върху трудоспособността и тонуса им по време на работния ден.

Само три усмивки на ден, дарени на хората около вас, могат да повишават нивото на серотонин и у тези, които хич не им е до щастие в момента... Обратното също важи - строгостта и липсата на усмивки прави офиса чудесно място, където да вирее стреса. Агресията е неговата по-малка сестра.

Затова, за да не стигате до сложни ситуации и да прекарате деня си пред компютъра в добро настроение - не пестете усмивките си. Те са всичко, което е нужно на хората около вас, за да се почувстват по-добре и на свой ред да ви подарят миг на щастие.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay