Не издържа на обидите: Зейнеб напуска "Преди обед"?

Не издържа на обидите: Зейнеб напуска "Преди обед"?

Една от трите нови водещи на "Преди обед" е на път да подаде оставка поради нарастващата враждебност към нея в телевизията, разкриват източници. Става въпрос за Зейнеб Маджурова, която изглежда е най-мразената сред новите лица в ефира на bTV. Мнозина изразяват открито неодобрение към нея, което силно я потиска и обмисля да напусне. Въпреки това финансовите облаги от договора ѝ с телевизията я възпират да предприеме такава стъпка.

Зейнеб, чийто съпруг Стоян Балевски е милионер, печели значителна сума като инфлуенсър, така че телевизията не допринася значително за доходите ѝ. Основният ѝ мотив да остане в предаването изглежда е нейната любов към работата в лайфстайл предавания и желанието да избегне пропусната възможност да увеличи популярността си. Смята се, че договорът, който е подписала с bTV, е резултат от суета и амбиция да бъде известна, надявайки се един ден да засенчи славата и влиянието на приятелката си от Нова телевизия. Като титулярна водеща, Зейнеб присъства неизменно в ефира, за да изгражда своя образ, но не очакваше такава вълна от критика и омраза.

Твърди се, че суеверната туркиня е особено обезпокоена от злобните коментари в социалните медии. Страницата на "Преди обед" изобилства от обиди по неин адрес. Критиците намират гласа ѝ за дразнещ, маниерите ѝ за претенциозни, а интервютата й за непрофесионални, тъй като често прекъсва гостите си, за да сподели собствените си преживявания. В резултат на това много зрители спряха да гледат шоуто, преминавайки към конкурентното "100% будни" по БНТ.

Въпреки че се опитва да поддържа безразличен вид, Зейнеб е дълбоко засегната от тези негативни реакции. Тя вярва, че тази лоша енергия може да има отрицателно въздействие върху нейното здраве и здравето на трите й деца, които често обсъжда в ефир. Тази постоянна заплаха от вреда я кара да обмисли напускането на "Преди обед". За момента обаче тя все още се въздържа от подаване на оставка, подхранвана от насърчението на приятелите си, които твърдят, че критиците грешат и че тя се справя отлично в ролята си.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay