Нестандартна и женствена от Стела

Стела Маккартни представи колекцията си в Париж

Стела Маккартни бе един от дизайнерите, които видяхме в рамките на Седмицата на модата в Париж. Талантливата дизайнерка покани всички дами на своеобразно пижамено парти с колекцията си прет-а-порте за сезон пролет/лято 2012 г.

За идната пролет дъщерята на сър Пол Маккартни залага на широките рокли тип туника и свободно падащите панталони. "Харесват ми гащеризоните. Толкова са лесни за носене", смята Маккартни, а ние от Jenite.bg напълно споделяме мнението ѝ.

Специално внимание е обърнато на бродираните арабески и щампите - кръстчета и точки се редуват с форми на колело в морско синьо и кафеникаво.

Съобразени с щампите са и аксесоарите. Чантите, носени през рамо и големите слънчеви очила с кръгли стъкла и квадратни рамки са в принтове, сходни с тези на облеклата. Обувките са съвсем изчистени – отворени отпред и с висок ток или на равна подметка.

Колкото до грима, жената трябва да блести с естествената си красота през пролетта на 2012. Косата е прибрана на висок кок. Поне това показаха на дефилето манекенките, начело с Наталия Водянова и Миранда Кер.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 09.12.2013|17:25
Стела Маккартни смая с колекция от яки модели както винаги
1
Не е посочен 05.10.2011|12:15
Миранда Кер отново е обрала погледите в Париж! Имам чувството, че 28-годишният модел е по-прекрасен от всякога след раждането на малкия Флин. Иначе дрехите на Стела винаги са ме радвали, защото са семпли и залагат предимно на десена и кройката, но този път откровено има разочароващи предложения, които не впечатляват особено.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay