Нова порция италианска мъжка мода от "Пиер Пиеручи"

Мъжка мода от "Пиер Пиеручи"

Салваторе Куоколо - италианският моден дизайнер на бранда "Пиер Пиеручи", представи новата си пролетно–лятна колекция на бляскаво ревю във Военния клуб.

 

Колекцията включва няколко линии - Пролетно небе, Морски пясък, Лятна вечер и Нощно парти. Ключовите думи са дизайн и детайл, усещане и вкус, удобство и емоция, изчистени форми и елегантност, най-високо качество и простота.

 

Сред гостите можеха да бъдат забелязани Светослава Тадъръкова, Любен Дилов – син, футболния съдия Антон Генов, собственикът на модна къща "Денил Емил" Арабаджиев, моделиерката Жана Жекова. Васил Петров изпълни четири от своите песни, с цел да придаде допълнителна класа и стил на събитието.

 

Марката Pierre Pierucci е собственост на Салваторе Куоколо, който отдавна живее и работи в Швейцария. След дълги години отдаденост на дамската мода, дизайнерът решава да се посвети изцяло на мъжкия класически костюм и създава марката Pierre Pierucci. Още в конструкцията на костюма е заложено изискването за протокол при облеклото от най-висок клас. Основната линия на костюмите естествено се допълва от ризи и асксесоари за мъжа.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay