Облечете корал през лятото

Прасковата не е плод

Жените виждат света в цветовете на дъгата. Освен това във всеки удобен момент ги обличат. Със сигурност поне веднъж някой мъж ви е гледал глуповато, когато сте му казали, че сте си харесали една прасковена блуза. Ето за тази наша чувствителност към цветовете говоря.

 

За всеки представител на силния пол "праскова" е плод, а "пепел от рози" е понятие, от което предпочита да стои надалеч. Не очакваме да разберат и тенденцията, за която става дума тук. Но вие, дами, със сигурност ще се заинтригувате.

 

Независимо дали е един от онези дни с температурни рекорди, или някой от по-хладните, шарените дрехи са за предпочитане. Това лято на вашето внимание предоставяме дрехите с цвят "корал". Това е червеникаво-розов нюанс, който ще пасне перфектно на всичко синьо във вашия гардероб. И ще бъдете точно като един красив корал в океана.

 

Има много предложения в този цвят – от аксесоари до рокли. Разгледайте нашата галерия за примерни продукти в коралови нюанси.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 24.06.2011|16:26
Този цвят ми е любим. Винаги може да се съчетае с различни дрехи и да изпъква. Предложенията в галерията много ми харесаха, интересни са и биха се вписали в гардероба на всяка жена, независимо от възрастта ѝ.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay