Уникално, свежо и асиметрично... работно място

Офисът мечта

През 1984г Vodafone е малка английска компания, докато днес вече тя е водеща сред мобилните гиганти в цял свят. Сами можем да се досетим, че за всички, които обичат технологиите, това е мястото-мечта. А дори и да не се занимавате с мобилни телефони, то със сигурност можете да оцените добрия креативен дизайн. Не на поредната марка нови телефони, а на сградата, в която се помещава седалището на компанията. Мястото е Порто, Португалия.

 

Оригиналната и странна сграда е проектирана по идея на чудаците Хосе Антонио Барбоса и Педро Гуимарес. Тяхната водеща мисъл е да покажат на света, че "Vodafone Life, Life in Motion” не е просто слоган, а важно вдъхновяващо послание. Чрез архитектурните си постижения заявяват на обществото, че в асиметрията се крие красотата. Защото нищо в живота не е съвършено.

 

Вътре в сградата всеки офис е напълно различен. Из кабинетите могат да се видят ъглови, неравномерни и разчупени варианти на различните мебели. Хвърлете един поглед в нашата галерия, за да се възхитите на гениалните идеи, реализирани в сградата.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay