Ние всички използваме Skype. Виж пък те какъв офис си купуват...

Skype в Рая

В централата на Skype в Лос Анджелис работят ни повече, ни по-малко, а точно 250 души. И понеже те явно си вършат добре работата, шефовете им са решили да наградят целия екип на най-популярния месинджър с нов офис. И вижте как добре им се получава.

Целта на компанията е да се създаде работно място с отчетлив дизайн, комфортно и иновативно. Проектът стартира със закупуването на нова сграда с площ от 54 000 кв.м., от там нататък всичко е поверено в ръцете на цветните умове от Blitz.

Пространството и подхода на дизайнерите определено събужда креативността на специалистите, които работят в Skype. Идеята е всеки ден, когато пият сутрешното си кафе, служителите да раждат нови и нови идеи, да имат градиращо желание за работа. И това само като гледат и усещат офиса си, защото той сякаш живее свой собствен, и то доста стилен живот.

Шефовете на компанията са категирични, че с такъв нов подход и визия ще осигурят на хората си дълги години щастие. И още по-големи заплати, с които да направят и домовете си не по-малко привлекателни. Тогава обаче не е ясно как ще накарат всички да излязат от също толкова уютнияте си жилища.

Разходите за новия офис могат да бъдат категоризирани като "целта оправдава средствата", защото всичко качествено, толкова иновативно и модерно със сигурност няма начин да бъде евтино. Това, на което е заложено, обаче, са цветовете, функционалността и светлината, която може тотално да сменя облика на това превъзходно място.

Има време, докато и ние, в България, стигнем до убеждението, че за да са щастливи служителите, те трябва да работят не само в здравословна, но и в красива среда.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay